Mocca-cases

Op deze pagina vindt u enkele willekeurige voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Andere cases lezen? Refresh deze pagina of kies uit het menu hieronder.

Digitale nieuwsbrieven voor LetsGrow.com

letsgrowMet LetsGrow.com kunnen telers van groenten en sierteeltgewassen hun data vergelijken met die van andere telers. Zo is real time te zien hoe bijvoorbeeld het eigen energieverbruik of de productie per plant zich verhoudt tot die van collega’s.

Mario van Vliet schrijft de teksten voor de digitale nieuwsbrieven van LetsGrow.com. Deze nieuwsbrieven bevatten onder meer interviews met gebruikers van de software en praktische tips.

.

Teksten voor website Westflex

Westflex websiteWestflex is een Nederlands uitzendbureau. Het is actief in onder meer de voedingsindustrie, de agrarische sector, de industrie, de bouw, de logistiek en technische dienstverleners. Westflex ondersteunt bedrijven in deze sectoren met de inzet van tijdelijke arbeidskrachten in de breedste zin van het woord en in het zoeken naar van geschikte medewerkers voor een vast dienst verband.

Mario van Vliet van Mocca werd door Aad Tijsen van Flint Creative gevraagd de teksten voor de website van Westflex te schrijven.

.

Communicatie voor Bij De Rotte

bij de rotteBij De Rotte is een samenwerkingsverband van acht ondernemers uit Lansingerland, waaronder Mocca. Bij De Rotte organiseert een aantal maal per jaar een gratis toegankelijke themabijeenkomst voor andere ondernemers. Tijdens deze bijeenkomst staan kennisuitwisseling, netwerken en gezelligheid centraal.

Mario van Vliet is verantwoordelijk voor de communicatie rondom Bij De Rotte. Hij ontwikkelde de website, maakt de nieuwsbrieven en verzorgt de persberichten.

.