Mocca-cases

Op deze pagina vindt u enkele willekeurige voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Andere cases lezen? Refresh deze pagina of kies uit het menu hieronder.

Website voor Halsema Hoveniers

Halsema websiteHalsema Hoveniers is een middelgrote, vooruitstrevende hovenier uit Den Haag. Eigenaar Paul Halsema en zijn collega’s hebben een grote groep vaste klanten waar op regelmatige basis de tuin wordt onderhouden. Daarnaast zorgt Halsema Hoveniers voor ontwerp en aanleg van tuinen.

Mocca produceerde een nieuwe website voor Halsema Hoveniers. De website is gemaakt met WordPress. De teksten op de website zijn van Mocca, de foto’s van Halsema Hoveniers.

.

Communicatiemanager voor Horti Fair

Horti FairHorti Fair was jaren een toonaangevende internationale tuinbouwbeurs, gevestigd in Amsterdam RAI. Jaarlijks werd de beurs bezocht door bezoekers uit tientallen landen. Voorjaar 2013 besloot het bestuur van Horti Fair de beurs op te heffen.

Mario van Vliet van Mocca was in 2011 en 2012 de communicatiemanager van Horti Fair. Hij verzorgde de externe communicatie (richting onder meer standhouders, pers, bezoekers en andere stakeholders) gedurende het jaar en tijdens de beurs.

 

.

12 mei: Cursus Zakelijk schrijven: Teksten met effect

Hoort het maken van teksten bij je functie, maar ben je er niet speciaal voor opgeleid? Berg Hortimotive en Mocca verzorgen een eendaagse cursus ‘Zakelijk schrijven: Teksten met effect’. De cursus is speciaal gericht op werknemers van tuinbouwgerelateerde bedrijven.

Goede teksten worden beter gelezen. Of het nu gaat om persberichten, folders of webteksten. Tijdens de cursus ‘Zakelijk schrijven: Teksten met effect’ verbeter je je schrijfkwaliteiten. In een kleine groep wordt per tekstsoort kort de theorie behandeld, vervolgens ga je actief aan de slag en krijg je direct feedback op je tekst. In één dag leer je beter én aantrekkelijker schrijven.

bekijk de flyer over deze cursus

.