Mocca-cases

Op deze pagina vindt u enkele willekeurige voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Andere cases lezen? Refresh deze pagina of kies uit het menu hieronder.

Luisterboek Laat me niet los (Louise Doughty)

laat me niet losLaat me niet los (Ambo|Anthos, 2013) van Louise Doughty gaat over Yvonne Carmichael. Ze heeft altijd hard gewerkt voor het leven dat ze nu leidt: ze is een succesvolle geneticus, ze heeft een mooi huis en een goede relatie met haar echtgenoot en twee kinderen. Tot ze op een dag een onbekende, intrigerende man tegenkomt en een gepassioneerde affaire met hem begint.

Evelyn Strube las voor Dedicon de luisterversie van Laat me niet los in. Hieronder kunt u een preview luisteren.

.

Foto’s Kickoff Greenport Hub 22 juni 2017

Op deze pagina vindt u foto’s in hoge resolutie van de kickoff van de Greenport Hub op 22 juni.

– Klik op foto voor hoge resolutie

– Gelieve bij de foto’s de volgende credit te plaatsen: Foto: Greenport Westland-Oostland/Studio Lien.

.

Communicatie voor Oostlanddag

_Oostlanddag2013-030De Oostlanddag is een jaarlijks evenement voor ondernemers uit de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. De bijeenkomst wordt georganiseerd door VNO-NCW Oostland, Rabobank Zuid-Holland Midden, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO-Noord Glaskracht, NOOVA, Ondernemend 3B en de beide gemeenten.

Mario van Vliet (Mocca) werd gevraagd de communicatie rondom Oostlanddag 2014 (op 2 oktober in Nootdorp) te verzorgen. Onder deze communicatietaken vallen onder meer: persberichten, webteksten, uitnodigingen, social media en het aansturen van schrijvers die verslagen maken van de workshops tijdens de Oostlanddag.

 

.