Mocca-cases

Op deze pagina vindt u enkele willekeurige voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Andere cases lezen? Refresh deze pagina of kies uit het menu hieronder.

SEO-teksten voor website Horti Bedrijfsschool

Horti BedrijfsschoolDe Horti Bedrijfsschool biedt een overzicht van van opleidingen in de glastuinbouw, op basis van een met de branche zelf ontwikkelde kwaliteitsstandaard. De Horti Bedrijfsschool vroeg Mario van Vliet om de database met beschrijvingen van ruim honderd opleidingen te herschrijven, zodat de opleidingen beter vindbaar zijn met Google. De teksten moesten dus zoekmachinegericht (SEO) herschreven worden.

Na het herschrijven steeg het aantal bezoekers op de website met 67,91%. Het aantal bezoekers via zoekmachines steeg met 48,60% (bron: Google Webmasterstool). De gemiddelde sessieduur van bezoekers via zoekmachines steeg met 17,80% (algemeen: 65,16%) en het bouncepercentage bij deze bezoekers daalde met 11,64% (algemeen: 17,28%). Sommige opleidingen kregen zelfs meer dan 1.000% meer bezoekers.

Lees ook het bericht op de website van de Horti Bedrijfsschool.

.

Luisterboek De overgave van Floor (Renee van Amstel)

de overgave van floorDe overgave van Floor is een erotische roman van Renee van Amstel (Karakter Uitgevers, 2012). Floor is een succesvolle high potential bij een telecombedrijf. Ze is begin dertig, leuk om te zien en gezegend met een gezonde dosis humor en relativersingsvermogen. Op een feestje ontmoet ze Rick, een paar jaar ouder, aantrekkelijk en als registeraccountant bezig met een veelbelovende carrière. Binnen een uur is Floor hopeloos verliefd en binnen een week hebben ze een relatie.

Evelyn Strube las voor Dedicon de luisterversie van De overgave van Floor in. Een preview kunt u hieronder luisteren.

.

Ondernemen in 2020

ondernemen in 2020Medio 2013 verscheen ‘Ondernemen in 2020’ van Mario van Vliet (Mocca) en Sjoerd Hauptmeijer. Samen vormen zij het bedrijf Ondernemen in 2020. In het boek geven topondernemers en deskundigen hun visie op de toekomst. Welke trends bepalen het succes van ondernemers? En wat moeten entrepreneurs doen om succesvol te blijven? Enkele geïnterviewden zijn Ruud Hendriks, Danny Mekic’, Hans Biesheuvel en Mathijs Bouman.

‘Ondernemen in 2020’ is een eigen uitgave van Van Vliet en Hauptmeijer. Het boek is te koop via onder meer Managementboek. Op basis van het boek verzorgen Van Vliet en Hauptmeijer workshops en presentaties over succesvol blijven in de wereld van morgen.

 

.