Mocca-cases

Op deze pagina vindt u enkele willekeurige voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Andere cases lezen? Refresh deze pagina of kies uit het menu hieronder.

Ondernemen in 2020

ondernemen in 2020Medio 2013 verscheen ‘Ondernemen in 2020’ van Mario van Vliet (Mocca) en Sjoerd Hauptmeijer. Samen vormen zij het bedrijf Ondernemen in 2020. In het boek geven topondernemers en deskundigen hun visie op de toekomst. Welke trends bepalen het succes van ondernemers? En wat moeten entrepreneurs doen om succesvol te blijven? Enkele geïnterviewden zijn Ruud Hendriks, Danny Mekic’, Hans Biesheuvel en Mathijs Bouman.

‘Ondernemen in 2020’ is een eigen uitgave van Van Vliet en Hauptmeijer. Het boek is te koop via onder meer Managementboek. Op basis van het boek verzorgen Van Vliet en Hauptmeijer workshops en presentaties over succesvol blijven in de wereld van morgen.

 

.

Webteksten voor DrukMaat

DrukMaatDrukMaat is een onafhankelijk intermediair met een groot netwerk van geselecteerde leveranciers die elk hun eigen specialisatie in huis hebben, zowel in het binnenland als in het buitenland. Creatieve Zaken uit Rotterdam werd gevraagd door DrukMaat om een nieuwe website te maken. Dat bureau benaderde Mocca voor de webteksten. Bezoek de website van DrukMaat.

.

Cursus ‘Schrijven voor het web’ voor SKVR

schrijven webJaarlijks volgen zo’n 14.000 mensen Rotterdammers een cursus bij de SKVR: de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam. De missie van de SKVR is zo veel mogelijk Rotterdammers te verbinden met kunst en cultuur. Zo verzorgen docenten tal van schrijfcursussen, zowel fictie als non-fictie.

Mario van Vliet verzorgde een aantal jaar de cursus ‘Schrijven voor het web’ voor de SKVR. Onderwerpen die aan bod kwamen tijdens deze cursus zijn onder meer: zoekmachinegericht schrijven, schrijven voor beeldschermen en interactie bevorderen.

 

 

.