Boeken met onze handtekening

Evelyn Strube en Mario van Vliet hebben meegewerkt aan enkele boeken. Hieronder een overzicht.

Ondernemen in 2020

Mario van Vliet schreef met Sjoerd Hauptmeijer het boek ‘Ondernemen in 2020’. Hierin vertellen topondernemers en deskundigen hoe zij verwachten dat de toekomst voor bedrijvig Nederland eruit ziet. Het boek (uitgegeven door Ondernemen in 2020) is te koop bij onder meer Managementboek.nl.

Gratis hoofdstuk

Lees nu gratis een hoofdstuk uit ‘Ondernemen in 2020’: Michiel Mol (Space Expedition Corporation): ‘Wij worden de KLM van de ruimtevaart)

Pensioen moet je doen

Met Manou van de Zande en Yvette van der Meer interviewde Evelyn Strube 75 ‘pensionado’s’: mensen die met pension gaan, maar nog zeker niet gaan stilzitten. Karen Vlieger zorgde voor schitterende portretten van de senioren. ‘Pensioen moet je doen’ (van Uitgeverij Appelm0es) is te koop bij onder meer Bol.com.

Ondernemen in 2020 in Den Haag

Voor dit boek interviewden Mario van Vliet en Sjoerd Hauptmeijer Haagse ondernemers en prominenten over de toekomst van de bedrijvigheid in de stad. Wat kunnen ondernemers nu doen om ook in de toekomst succesvol te zijn. Het boek (uitgegeven door Ondernemen in 2020) is te koop bij onder meer Managementboek.nl.

Luister gratis

Evelyn Strube en Hans Fieggen spraken de luisterversie van ‘Ondernemen in 2020 in Den Haag’ in. Luister nu gratis naar een hoofdstuk: Savage Rivale: ‘Onze auto concurreert met de Lamborghini’.