Mocca-cases

Op deze pagina vindt u enkele willekeurige voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Andere cases lezen? Refresh deze pagina of kies uit het menu hieronder.

Cursus ‘Zakelijk en doelgericht schrijven’ voor SKVR

SONY DSCDe Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) is de educatieve instelling voor Rotterdammers. De SKVR biedt lessen en cursussen in zeven verschillende kunstdisciplines: Beeldende kunst, Mode & Design, Dans, Fotografie & media, Muziek,  Schrijven en Theater.

Evelyn Strube is sinds een aantal jaar docent bij de SKVR. Ze geeft onder meer de cursus ‘Zakelijk en doelgericht schrijven’. Tijdens deze cursus leren deelnemers – verspreid over een aantal bijeenkomsten – onder meer hoe ze doelgroepgericht kunnen schrijven.

.

Website voor Halsema Hoveniers

Halsema websiteHalsema Hoveniers is een middelgrote, vooruitstrevende hovenier uit Den Haag. Eigenaar Paul Halsema en zijn collega’s hebben een grote groep vaste klanten waar op regelmatige basis de tuin wordt onderhouden. Daarnaast zorgt Halsema Hoveniers voor ontwerp en aanleg van tuinen.

Mocca produceerde een nieuwe website voor Halsema Hoveniers. De website is gemaakt met WordPress. De teksten op de website zijn van Mocca, de foto’s van Halsema Hoveniers.

.

Luisterboek ‘Zoiets vergeet je niet’

omslag-Zoiets-vergeet-je-niet-3DOp 27 april 2015 is het boek ‘Zoiets vergeet je niet’ gepresenteerd door Stichting Oranjecomité Bleiswijk. Dit boek verhaalt over de oorlog en de bevrijding in het dorp Bleiswijk en het buurtschap Kruisweg. ‘Zoiets vergeet je niet’ is geschreven door Mario van Vliet (Mocca, tevens lid van Stichting Oranjecomité Bleiswijk). De eindredactie was in handen van Evelyn Strube (Mocca); zij heeft tevens het luisterboek ingesproken. Hieronder kunt u dit luisterboek beluisteren.

 

.