Kas Groeit is de nieuwe naam van de Horti Bedrijfsschool. Dat is oplogo kas groeit 10 februari 2015 bekendgemaakt tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem. Mocca hielp de Horti Bedrijfsschool in de zoektocht naar de nieuwe naam.

Kas Groeit, in 2012 opgericht onder de naam Horti Bedrijfsschool, komt voort uit de CAO Glastuinbouw en is hét loket voor leren en ontwikkelen van medewerkers en ondernemers in de glastuinbouw. De opleidingsmanagers adviseren ondernemers en werknemers over leren en ontwikkelen. Bedrijven en werknemers kunnen daarmee ook zelf aan de slag middels de Ontwikkelscan: deze geautomatiseerde vragenlijst geeft een persoonlijk opleidingsadvies voor individuele medewerkers. Vervolgens begeleiden de opleidingsmanagers de ondernemers en medewerkers. Daarnaast is er een overzicht van kwalitatief goede opleidingen gericht op de glastuinbouw.

De oude naam bleek niet meer te passen bij de huidige en toekomstige werkzaamheden. Daarom werd Mocca gevraagd te helpen met het zoeken naar een nieuwe naam. Tijdens een sessie van enkele uren brainstormden medewerkers van de toenmalige Horti Bedrijfsschool over onder meer de vorm, de inhoud en de uitstraling van de nieuwe naam en bedachten ze mogelijke nieuwe namen. Die suggesties werden door Mocca beoordeeld op basis van samen vastgestelde criteria en dit leverde een Top 3 op. Het bestuur van Horti Bedrijfsschool koos uiteindelijk voor Kas groeit. Bureau Speax uit Naaldwijk ontwierp vervolgens het nieuwe logo.