Uw flexibele communicatieafdeling

Wilt u meer doen aan communicatie, maar vindt u een volledige afdeling een te grote stap? Kies dan voor een slim, flexibel en voordelig alternatief: de Mocca-communicatieafdeling.

Voor al uw externe communicatie

Een communicatieafdeling heeft een breed takenpakket: van het ontwikkelen tot een communicatiebeleid tot het uitvoeren daarvan. En van het coördineren van de middelen tot het analyseren van de resultaten. Mocca heeft tientallen jaren ervaring in tal van communicatiedisciplines.

 

Duidelijke afspraken

Een flexibele communicatieafdeling heeft alleen succes als vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt, onder meer over de tijdbesteding, de werkzaamheden, de investering en onderlinge communicatie. Samen met Mocca legt u vooraf vast wat u verwacht, en wt u eist. Zodat we samen kunnen werken aan het beste resultaat.

 

Het voordelige alternatief

De Mocca-communicatieafdeling is voordelig en flexibel. Vooraf bepaalt u samen met Mocca het aantal benodigde uur per maand (en de verdeling per week) en het uurtarief. U betaalt alleen voor de uren die daadwerkelijk worden besteed aan uw communicatie; daarvan ontvangt u bovendien achteraf een verantwoording.