http://www.visualpharm.com http://www.visualpharm.com

Mario van Vliet

Mario van Vliet werd geboren in Naaldwijk, het Westland. Na zijn middelbare school studeerde hij achtereenvolgens Journalistiek (Academie voor de Journalistiek en Voorlichting, Tilburg) en Tekstwetenschap (Katholieke Universiteit Brabant, Tilburg).

In 1994 begon Mario van Vliet bij het Weekblad Groenten & Fruit als redacteur. In 1997 richtte hij samen met een compagnon een tekstbureau op: McTxt. Na anderhalf jaar zette hij dit bureau in zijn eentje voort, en in 2000 ontstond de bedrijfsnaam Mocca. Vestigingsplaats was Den Haag.

Onder deze bedrijfsnamen verrichtte Mario van Vliet communicatiewerkzaamheden voor diverse overheden en bedrijven, zowel binnen als buiten de tuinbouw. Sinds 1998 geeft Mario van Vliet trainingen over communicatie en schrijven. Dat doet hij in samenwerking met De Schrijfschool.

Tussen 2007 en 2009 werkte Mario van Vliet als Hoofd Communicatie bij LTO Groeiservice, de vaktechnische organisatie voor de tuinbouw. Begin 2009 besloot hij Mocca voort te zetten. Sindsdien werkt/werkte hij onder meer voor Greenport West-Holland, Wageningen University & Research, Rabobank,  Horti Fair, KAS Magazine, Bayer, Metropoolregio Rotterdam Den Haag en InnovationQuarter.

Mario van Vliet is getrouwd met Evelyn Strube. Samen hebben ze twee kinderen. Ze wonen in Bleiswijk.